Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ Ετήσια Γενική Συνέλευση στη Θήβα
Ετήσια Γενική Συνέλευση στη Θήβα PDF   E-mail

 

15 Φεβρουαρίου 2017

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

όπως ενημερωθήκατε ήδη, η ετήσια συνάντηση των Πελαργών και η ΓΣ του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθούν στη Θήβα το 3ήμερο 10-12 Μαρτίου 2017.


Για τη διαμονή μας, το Δ.Σ. εξασφάλισε ειδικές προσφορές στα παρακάτω ξενοδοχεία, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται πρωινό σε μπουφέ και όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις:

  • «Hotel Διονύσιον» (http://dionysionthiva.gr/): Οικονομικό ξενοδοχείο επιπέδου 3*, στο κέντρο της πόλης, με ημερήσιο κόστος διαμονής 40€ για δίκλινο δωμάτιο.

  • «Ηοtel Μελετίου» (http://www.hotelmeletiou.gr/): Οικονομικό ξενοδοχείο 3*, στο κέντρο της πόλης, με ημερήσιο κόστος διαμονής 50€ σε δίκλινο.


Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να ζήσετε ένα ξένοιαστο τριήμερο με τη μεγαλύτερη μπασκετική παρέα στην Ελλάδα, δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή ηλεκτρονικά στο info@pelargoi.gr και τηλεφωνικά είτε στην Πρόεδρο του Δ.Σ. Λήδα Μανιατογιάννη (6945565605) είτε στην Ταμία Αλεξάνδρα Τζαφέστα (6974848282).


Δεν υπάρχει ανάγκη προκαταβολής, αλλά θα πρέπει να γίνει εγκαίρως κράτηση στο όνομά σας και πάντως πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων. Η πληρωμή θα γίνει κατά τη διάρκεια του check- out από τον καθένα ξεχωριστά, οπότε και θα λάβετε την αντίστοιχη απόδειξη παροχής υπηρεσιών.


Σχετικά με την μετακίνησή μας στη Θήβα, προγραμματίζεται η μίσθωση λεωφορείου από τις Σέρρες προς Θήβα , με επιστροφή, για όσους Σερραίους ή άλλους φίλους από τη Βόρεια Ελλάδα ενδιαφέρονται. Τέλος, παρακαλούμε να δηλώσετε, εφόσον επιθυμείτε, τον αριθμό θέσεων που ενδεχομένως παραμένουν διαθέσιμες στο όχημά σας, για καλύτερο συντονισμό και οικονομικότερη μετακίνηση όλων των μελών μας.

Για το ΔΣ


Η Πρόεδρος

Λήδα Μανιατογιάννη

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Σπύρος Κρουσταλάκης