Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ MUNDOBASKET 2014
MUNDOBASKET 2014 PDF   E-mail

 

 

MUNDOBASKET 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανακοίνωση 1η

26 Μαρτίου 2014

 

 

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην πρόσφατη ετήσια ΓΣ του Συνδέσμου αποφασίστηκε ομόφωνα ο προγραμματισμός των εκδρομών υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης για το Mundobasket της Ισπανίας. Στόχος μας είναι η οργάνωση 4 εκδρομών, ώστε να καλυφθούν όλες οι φάσεις των αγώνων του Τουρνουά:

1η εκδρομή: 29 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου 2014 (Σεβίλλη: Προκριματική φάση)

2η εκδρομή: 05-15 Σεπτεμβρίου 2014 (Μαδρίτη: Προημιτελική και Τελική φάση)

3η εκδρομή: 09-15 Σεπτεμβρίου 2014 (Μαδρίτη: Τελική φάση)

4η εκδρομή: 29 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου 2014 (ολόκληρο το Τουρνουά)

Προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων: Για την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής και οικονομικής λύσης, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Πελαργοί και οι φίλοι του Συνδέσμου να προσκομίσουν επίσημες προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία με ενδεικτικό αριθμό 20 συμμετεχόντων σε κάθε εκδρομή (10 ατόμων στην 4η) που θα περιλαμβάνουν:

● Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό, για μονόκλινο, 2κλινο και 3κλινο δωμάτιο.

● Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής από Αθήνα ή/και Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων, ενδεχομένως, και των εσωτερικών πτήσεων της Ισπανίας.

● Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια.

● Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να υποβληθούν στον Πρόεδρο του ΔΣ Φώτη Σαχαρίδη ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  - 6945 303077) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 04 Απριλίου στις 14:00. Για λόγους αξιοπιστίας η ημερομηνία αυτή θα τηρηθεί αυστηρά.

Συμμετοχές εκδρομέων: Για την ολοκληρωμένη εικόνα της διοργάνωσης των εκδρομών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  εντός της προαναφερθείσας χρονικής προθεσμίας.

Σημειώνεται ότι για την αγορά εισιτηρίων των αγώνων, συνεργαζόμαστε ήδη με τους εκπροσώπους της ΕΟΚ, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια γι’ αυτό.

 

Με εκτίμηση,  

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα

 

Υ.γ. Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή για τα μέλη του Συνδέσμου το έτος 2014 μειώθηκε από 30 σε 20 ευρώ, λόγω της οικονομικής κρίσης. Παρακαλούμε όπως διευθετήσετε την εκκρεμότητα αυτή, καταθέτοντας επώνυμα το παραπάνω ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό των Πελαργών με ξεχωριστή πράξη από αυτή της εκδρομής.