Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2014
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2014 PDF   E-mail

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

31 Ιανουαρίου 2014

 

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Αναμένοντας με αγωνία την αυριανή απόφαση της FIBA για τη WILD CARD που διεκδικεί η ΕΟΚ, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της «Επίσημης Αγαπημένης» στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Ισπανίας σάς ενημερώνουμε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η ετήσια ΓΣ του Συνδέσμου να πραγματοποιηθεί τελικά στη Λάρισα, μιας και το αρχικό, σχεδόν καθολικό, αίτημα των μελών για το Βόλο αποδείχτηκε μη πραγματοποιήσιμο, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας σε ξενοδοχεία. Πιο συγκεκριμένα, το μήνα Μάρτιο, η παραθαλάσσια πόλη της Θεσσαλίας κατακλύζεται από σχολικές εκδρομές, οπότε επελέγη η Λάρισα, ως όμορη πόλη με μπασκετική παράδοση. Ετοιμάστε λοιπόν τις βαλίτσες σας για το 3ήμερο 14-16 Μαρτίου και εμείς θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι αυτό.

2. Η ετήσια συνδρομή για τα μέλη του Συνδέσμου το έτος 2014 μειώνεται από 30 σε 20 ευρώ, λόγω της οικονομικής κρίσης. Παρακαλούμε όπως διευθετήσετε την εκκρεμότητα αυτή, καταθέτοντας επώνυμα το παραπάνω ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό των Πελαργών (Eurobank: 0026 0131 75 0200204735).


Με εκτίμηση,  

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα