Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ ΕUROBASKET 2013
ΕUROBASKET 2013 PDF   E-mail

 

ΕUROBASKET 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ 

Αποστολή στη Σλοβενία...Στάση ΟΑΚΑ!!!

 

 

 

Με την ευκαιρία της έναρξης του Διεθνούς Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank που διοργανώνει εδώ και χρόνια η ΕΟΚ με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία, οι «Πελαργοί» εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους τόσο στο έργο του νέου προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας και των συνεργατών του, όσο και στην προσπάθεια των διεθνών αθλητών μας που συμμετέχουν στην προετοιμασία της.

Ευχόμαστε να είναι όλοι υγιείς και δηλώνουμε ότι από την αρχή των αγώνων του Ευρωμπάσκετ θα δώσουμε βροντερό παρόν στο πλάι τους, όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο, από το 2005, στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Οι αντιξοότητες, όπως η οικονομική κρίση στη χώρα μας, ο πρωτοφανής παραλογισμός των Σλοβένων διοργανωτών στην κοστολόγηση και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και η μεγάλη διάρκεια της διοργάνωσης, δεν μπορούν να μας κρατήσουν μακριά από την «Επίσημη» Αγαπημένη μας.

Οι Πελαργοί θα είμαστε ΚΑΙ εκεί! Αξιοπρεπείς και δυναμικοί, να εμψυχώσουμε την Ομάδα, να πανηγυρίσουμε μαζί της την κάθε νίκη και να της συμπαρασταθούμε  με τον μοναδικό μας τρόπο.

 Ως προθέρμανση λοιπόν, δίνουμε το πρώτο μας ραντεβού απόψε 27.8.2013 και ώρα 21:00 για τον αγώνα της Ελλάδας με την Εθνική Βοσνίας - Ερζεγοβίνης στην Κερκίδα των Πελαργών που θα στηθεί στη Θύρα 11 του ΟΑΚΑ, όπως και στους επόμενους 2 αγώνες της Ομάδας μας.

 

Ελάτε με τη γαλανόλευκη σημαία στο χέρι να τραγουδήσουμε μαζί!

 

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα