Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ Αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη
Αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη PDF   E-mail

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ένας αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

  

 Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΔΣ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στην πρόσφατη ΓΣ του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η οργανωμένη παρουσία των Πελαργών στο διεθνή αγώνα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Νίκου Γκάλη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το βράδυ της 7ης Μαΐου, Τρίτης ημέρας του Πάσχα, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης και οι Πελαργοί θα παραβρεθούν σε αυτήν όπως και πριν από 6 χρόνια στη Μαδρίτη κατά την είσοδο του μεγάλου καλαθοσφαιριστή στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame.

Η κερκίδα των Πελαργών θα οργανωθεί στη θύρα 4 του γηπέδου, όπου το εισιτήριο κοστίζει 20€. Όσοι παραβρεθούν προτείνεται να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα με το λευκό μπλουζάκι του Συνδέσμου.

Οι κρατήσεις γίνονται με την αποστολή μηνύματος στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Χάψα Νίκο (αντιπρόεδρο του ΔΣ, 6979331189) και Θάνο Μηλούση (μέλος, 6977788121), το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου 2013. Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική σειρά των κρατήσεων, με προτεραιότητα για τα μέλη του Συνδέσμου και έπειτα για τους φίλους αυτών.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα