Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΛΑΡΓΩΝ 2013
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΛΑΡΓΩΝ 2013 PDF   E-mail

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1η

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΛΑΡΓΩΝ 2013  

 

07 Φεβρουαρίου 2013 

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του το ΔΣ των Πελαργών αποφάσισε ομόφωνα τη διοργάνωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης για το 2013 στην Πιερία, επικυρώνοντας ουσιαστικά την επιθυμία των μελών μας, όπως αυτή εκφράστηκε  στην τελευταία εκδρομή του Συλλόγου στους Δελφούς.  

Η συνάντηση των μελών και φίλων του Συνδέσμου θα λάβει χώρα το τριήμερο από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 σε ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. Η τιμή που έχει ήδη εξασφαλιστεί, δεν ξεπερνά τα 25 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση με πρωινό. Στο σχεδιασμό της συνάντησης, εκτός από τη Γ.Σ. και την κοπή της πίτας, περιλαμβάνονται ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ με τοπική ομάδα,     «πελαργίσιο» γλέντι και, φυσικά, ενημέρωση για την εκδρομή των Πελαργών στην Σλοβενία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , καθώς και στους Φώτη Σαχαρίδη (6945303077) και Μηλούση Θάνο (6977788121).


 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φ. ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ                                      Μ. ΡΑΣΚΟΥ