Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ. . . ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ. . . ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! PDF   E-mail

Η ώρα για ένα ακόμη ταξίδι της παρέας των ΠΕΛΑΡΓΩΝ πλησιάζει...! Μπορεί ν’ αλλάζει ο προορισμός και η πυξίδα να δείχνει αυτή τη φορά τη Λιθουανία (την πλέον μπασκετική χώρα της υφηλίου), αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος: «Η κατάκτηση μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό». Οι ΠΕΛΑΡΓΟΙ, πάντα πιστοί σύντροφοι της Εθνικής, θα δηλώσουν το παρόν και θα δώσουν και πάλι το στίγμα τους, σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση: «Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011».

 

 

Η προετοιμασία γι’ αυτό το ταξίδι ξεκίνησε και φέτος πολύ νωρίς και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η κυριότερη από αυτές, η τεράστια ζήτηση και το μεγάλο ενδιαφέρον πολλών χωρών για το συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς επίσης και η «θρησκευτική» λατρεία, που έχουν οι Λιθουανοί για το άθλημα. Αυτά τα δύο δυσκόλεψαν πάρα πολύ την προσπάθειά μας να κλείσουμε ξενοδοχείο στην πόλη του Κάουνας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση. Ανησυχήσαμε έντονα για το αν η πραγματοποίηση αυτού ταξιδιού θα είναι τελικά εφικτή, καθώς ο δρόμος της διαπραγμάτευσης φαινόταν ήδη αδιέξοδος, αφού η πληρότητα των ξενοδοχείων είχε καλυφθεί κατά 100% από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι όμιλοι του Τουρνουά.

 

Για καλή μας τύχη η επίσκεψή μας στο Βίλνιους, μια πόλη σε απόσταση 100χλμ. από το Κάουνας, μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση και μας έδωσε την ελπίδα ότι θα βρούμε λύση στο πρόβλημά μας. Μια ανείπωτη χαρά μας κυριάρχησε, διότι θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενηθούμε σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης αλλά και να γεμίσουμε για άλλη μια φορά τη βαλίτσα επιστροφής, με πρωτόγνωρες εμπειρίες και αναμνήσεις ζωής, που θα μπουν κι αυτές με τη σειρά τους στον πολύτιμο σάκο του πελαργού που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σε κάθε του ταξίδι.

 

Μετά λοιπόν από μια εξοντωτική έρευνα αλλά και εξάντλησης, χωρίς υπερβολή, όλων των περιθωρίων συναλλαγής με τα ξενοδοχεία, των οποίων οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο, ανά ημέρα διαμονής, κυμαίνονταν από 180 έως 290€, καταφέραμε και κλείσαμε εξαιρετική συμφωνία (πολύ συμφέρουσα τιμή), με ένα ξενοδοχείο 3*, κοντά στο κέντρο της πόλης. Παρόλο που γνωρίζαμε πως καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό, κάτι μέσα μας δεν μας άρεσε… κάτι μας «έτρωγε».