Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙ...
Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙ... PDF   E-mail

Φίλες και Φίλοι Πελαργοί,

 

Πλησιάζει η στιγμή που η εκδρομή του Πελαργού στην Λιθουανία θα κλείσει οριστικά. Έχοντας εξασφαλίζει τα εισιτήρια της τελικής φάσης, δυο μέλη του Δ.Σ. θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία, στις αρχές Μαΐου, για να κλείσουν, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως συνήθως, τα ξενοδοχεία της διαμονής μας εκεί.

 

 

Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει, συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες, αποφασίστηκε να επιδοτηθεί κάθε μέλος μας που θα συμμετέχει στην εκδρομή με το ποσό των 200 ευρώ, μέχρι του συνολικού ποσού των 10000 ευρώ, από το ταμείο του Συνδέσμου. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε τα μέλη μας που θα ακολουθήσουν την ομάδα σε μια όχι ιδιαίτερα τουριστική χώρα, την επόμενη χρονιά της αποτυχημένης εμφάνισης της Εθνικής μας στην Τουρκία, αψηφώντας τις οικονομικές δυσκολίες.

 

Δικαιούχοι αυτής της επιδότησης είναι όσοι πληρούν τις συνήθεις δυο προϋποθέσεις που αφορούν στο bonus των μελών μας, δηλαδή όσοι:

 

-      είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι τις 31.12.2010 και

 

-      έχουν δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή στην εκδρομή.

 

Επειδή λοιπόν οι Πελαργοί που θα μεταβούν στην Λιθουανία για να κλείσουν τα ξενοδοχεία πρέπει να ξέρουν τόσο τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων όσο και τις ημέρες διαμονής του καθενός εκεί, η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στην εκδρομή είναι η

 

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

 

Μέχρι τότε θα πρέπει, όποιος θέλει να συμμετάσχει, να έχει:

 

-      καταβάλλει συνολικά το ποσό των 500 ευρώ και

 

-      δηλώσει επακριβώς τις ημερομηνίες παραμονής του στη Λιθουανία, είτε στα τηλέφωνα που δόθηκαν στην πρώτη ανακοίνωση, είτε με email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας όποιος δεν έχει εκπληρώσει ΚΑΙ τις δυο αυτές προϋποθέσεις δε θα συμπεριληφθεί στη λίστα της εκδρομής.

 

Για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής ή/και καταθέσεις χρημάτων δεν θα μπορέσουμε:

 

-      Να εξασφαλίσουμε εισιτήρια αγώνων, παρά μόνο μετά από κάποια ακύρωση,

-      Να εξασφαλίσουμε δωμάτιο ξενοδοχείου, παρά μόνο να προτείνουμε κάποια ξενοδοχεία,

-      Να καταβάλουμε την επιδότηση των 200 ευρώ.

 

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι, όπως ίσχυσε και πέρυσι, για κάθε μη μέλος του Πελαργού που θα συμμετάσχει στην εκδρομή θα υπάρξει επιβάρυνση 100 ευρώ.

 

Καλό Πάσχα σε όλους,

Για το Δ.Σ.

 

 

Υ.Γ. Γενικές δηλώσεις σχετικά με τις ημερομηνίες συμμετοχής στην εκδρομή, (πχ 3η φάση ή 2η και 3η φάση κλπ) θα αντιμετωπιστούν ως εξής:

 

Α’ φάση: 30/8-6/9, Β’ φάση: 7/9-13/9, Γ’ φάση: 13/9-19/9,

 

Α’ και Β’ φάση: 30/8-13/9, Β’ και Γ’ φάση: 7/9-19/9, Α’ και Β’ και Γ’ φάση (όλο): 30/8-19/9

 

Όλα είναι μια μέρα πριν το 1ο παιχνίδι της φάσης μέχρι μια μέρα μετά το τελευταίο εκτός από τη Β’ φάση που ξεκινά στις 7/9 αλλά η Εθνική παίζει 1ο παιχνίδι στις 8/9 (Δείτε πρόγραμμα αγώνων στην 1η ανακοίνωση). Όποιος σχεδιάζει να ταξιδέψει άλλες ημερομηνίες πρέπει να το δηλώσει αναλυτικά.