Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ εισιτήρια των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
εισιτήρια των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος PDF   E-mail

Η επικοινωνία μας αυτή αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τα εισιτήρια των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λιθουανίας. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να ανακοινώσουμε την επιτυχία του Συνδέσμου να προμηθευτεί τα εισιτήρια της τελικής φάσης χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση πέρα από τις αναγραφόμενες τιμές των εισιτηρίων. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σε εισιτήρια, αφορά αποκλειστικά την τελική φάση του τουρνουά (Κάουνας) και όχι την Α΄ Φάση (Άλυτους) και τη Β΄ Φάση (Βίλνιους).

 

Η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει να τακτοποιηθεί είναι η καλύτερη για εμάς κατανομή των εισιτηρίων ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τη μαζικότητα που όλα αυτά τα χρόνια διακρίνει τους Πελαργούς.

 

Σχετικά με τα εισιτήρια των δύο προηγούμενων φάσεων, το Δ.Σ. αξιολογεί πως δεν συντρέχει λόγος να αγοράσουμε τα εισιτήρια από τόσο νωρίς καθώς το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Λιθουανίας είναι μηδαμινό, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουμε όποια εισιτήρια επιθυμούμε χωρίς να χρεωθούμε επιπλέον αγώνες που δε μας ενδιαφέρουν.

 

Για να προχωρήσουμε τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων θα πρέπει όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, να καταθέσουν επωνύμως στον λογαριασμό των Πελαργών (ΕUROBANK 00260131750200204735) το ποσό των 350 Ευρώ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου. Παρ' όλα αυτά, παρακαλούνται όσοι έχουν την δυνατότητα, να τα καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 11 Απριλίου γιατί πρέπει να δώσουμε χρήματα στην Ομοσπονδία.

 

Το Δ.Σ.