Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ PDF   E-mail

Συναισθανόμενοι τη δυσκολία των στιγμών που περνούν όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτόν τον καιρό, το Δ.Σ. των ΠΕΛΑΡΓΩΝ αποφάσισε να επιδοτήσει τη χειμωνιάτικη εκδρομή προσφέροντας από το ταμείο του Συνδέσμου – που έχει φτιάξει από δικά σας χρήματα - το ποσό των 15 € ανά ημέρα για κάθε μέλος, οικονομικά τακτοποιημένο μέχρι την 31/10/2010 (για τη συνδρομή του 2010). Δηλαδή για το μέλος που θα μετάσχει στην εκδρομή για δύο διανυκτερεύσεις, το ποσό της επιδότησης θα είναι 30 €.

Επιπλέον, αποφασίστηκε επιδότηση και για το ταξίδι στη Λιθουανία με 200 € ανά μέλος που θα δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή, μέχρι του ποσού των 10.000 €. (Λεπτομέρειες θα υπάρχουν στην πρώτη ανακοίνωσή μας που θα αφορά στο ταξίδι στη Λιθουανία). Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε τα μέλη μας που θα ακολουθήσουν την ομάδα σε μια όχι ιδιαίτερα τουριστική χώρα τη χρονιά που ακολουθεί την αποτυχημένη εμφάνιση της Εθνικής μας στην Τουρκία, αψηφώντας τις οικονομικές δυσκολίες.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής του Συνδέσμου, καταργήσαμε όλα τα τηλέφωνα ενδοεπικοινωνίας των πελαργών. Διαθέτοντας οι περισσότεροι προγράμματα μεγάλης διάρκειας για συγκεκριμένο δίκτυο θα επικοινωνούμε μεταξύ μας από τα προσωπικά μας τηλέφωνα.