Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΟ ΞΑΝΑ – ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
ΞΑΝΑ – ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ PDF   E-mail

Οι λέξεις απογοήτευση και οργή δε χωράνε αυτό που νοιώθουμε σήμερα.

Οι δυο τελευταίες μπασκετικές διοργανώσεις στη χώρα μας (Ελληνικό Πρωτάθλημα και Ακρόπολις) δεν τελείωσαν στο γήπεδο!!!

Βία στην κερκίδα. Χθες πέρασε και στον αγωνιστικό χώρο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Το εύκολο είναι να βρεις αποδιοπομπαίους τράγους. Τον διαιτητή, τον προπονητή, τον Τεόντοσιτς. ΛΑΘΟΣ. Ο καθένας πρέπει να δει τη δική του ευθύνη.

 

Απευθυνόμενοι στους παίχτες μας:

Πως θα ζητάτε αύριο να προστατευτείτε από τις ρίψεις και τις ασχήμιες των ανεγκέφαλων αν, έστω και όταν απαντάτε σε προκλήσεις, οπλίζετε όλα αυτά τα ανθρωποειδή, τα οποία ήδη βγήκαν στα οπαδικά blog και απειλούν να μετατρέψουν το μπάσκετ σε χώρο εκτόνωσης της βλακείας τους; Γιατί να δώσετε τροφή στις οπαδικές φυλλάδες και πένες οι οποίες ψάχνονται για βεντέτες; Ξέρουμε ότι μερικές φορές ζητάμε το υπεράνθρωπο. Να σε προκαλούν, να σε προπηλακίζουν και εσύ να είσαι ψύχραιμος.

Αλλά δεν είστε τυχαίοι. Είστε αυτοί που θαυμάζουμε. Είστε τα ινδάλματα των παιδιών της χώρας μας. Είστε αυτοί που ακουμπάμε επάνω τους για να πάρουμε αυτοπεποίθηση σαν λαός. Ξέρουμε είναι βαρύ το φορτίο, αλλά αυτό κουβαλάτε.

Αντώνη είσαι ο αρχηγός της πιο αγαπητής ομάδας στη χώρα. Μέσα στην κρίση που βιώνει η κοινωνία μας, ένα πράγμα μας έχει μείνει στην Ελλάδα να αγαπάμε! Μη μας το πάρετε και αυτό…

 

Φτιάχνοντας τις βαλίτσες μας για την Άγκυρα, προσπαθούμε αλλά δεν καταφέρνουμε να ξεχάσουμε τις χθεσινές σκηνές. Θόλωσε η εικόνα του διαστημικού μπάσκετ που παρακολουθήσαμε στα φιλικά της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα οπαδικής προτίμησης.

Αποφασισμένοι να στηρίξουμε την ομάδα μας, όπως χρόνια το κάνουμε, και στη νίκη και στην ήττα, θέλουμε να επιστρέψουμε περήφανοι. Και η υπερηφάνεια δεν έρχεται μόνο με κούπες και μετάλλια…