Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ
Αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ένας αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

  

 Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΔΣ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στην πρόσφατη ΓΣ του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η οργανωμένη παρουσία των Πελαργών στο διεθνή αγώνα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Νίκου Γκάλη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το βράδυ της 7ης Μαΐου, Τρίτης ημέρας του Πάσχα, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης και οι Πελαργοί θα παραβρεθούν σε αυτήν όπως και πριν από 6 χρόνια στη Μαδρίτη κατά την είσοδο του μεγάλου καλαθοσφαιριστή στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame.

Η κερκίδα των Πελαργών θα οργανωθεί στη θύρα 4 του γηπέδου, όπου το εισιτήριο κοστίζει 20€. Όσοι παραβρεθούν προτείνεται να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα με το λευκό μπλουζάκι του Συνδέσμου.

Οι κρατήσεις γίνονται με την αποστολή μηνύματος στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Χάψα Νίκο (αντιπρόεδρο του ΔΣ, 6979331189) και Θάνο Μηλούση (μέλος, 6977788121), το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου 2013. Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική σειρά των κρατήσεων, με προτεραιότητα για τα μέλη του Συνδέσμου και έπειτα για τους φίλους αυτών.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα

 

 
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

 

 «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ»

04.3.2013 

 Ο Σύνδεσμος Φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ «ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ», εκφράζει τη βαθιά του λύπη, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γεωργίου Κολοκυθά για την αναπάντεχη απώλειά του. Σεμνός, αγέρωχος και χαμογελαστός, πρόσφερε με αγάπη τις υπηρεσίες του στην Εθνική μας Ομάδα, τόσο ως αθλητής, όσο και ως γενικός αρχηγός μέχρι πρόσφατα

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Πελαργών που έλαβε χώρα την επομένη ημέρα του θανάτου του, αφιερώνεται στη μνήμη του. Επίσης, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί συμβολικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του. 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Φ. ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ            Μ. ΡΑΣΚΟΥ 

 

 
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2013

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2013

 

Το ΔΣ των Πελαργών, με βάση το Καταστατικό του Συνδέσμου (αρθ.14/παρ.2α, 3 και 5) προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Poseidon Palace στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο στις 11:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθορίστηκαν ως εξής:

1.   Οικονομικός ισολογισμός και απολογισμός έτους 2012.

2.   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3.   Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων έτους 2012.

4.   Απαλλαγή Δ.Σ.

5.   Προϋπολογισμός έτους 2013.

6.   Ετήσιος σχεδιασμός δράσης του Συνδέσμου έτους 2013.

7. Διοργάνωση εκδηλώσεων για παρουσίαση και βράβευση παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος.

8. Προγραμματισμός εκδρομών στο Eurobasket της Σλοβενίας

 

 

Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ. των Πελαργών

 

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Φώτης Σαχαρίδης

Μαριέττα Ράσκου

 

 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΛΑΡΓΩΝ 2013

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1η

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΛΑΡΓΩΝ 2013  

 

07 Φεβρουαρίου 2013 

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του το ΔΣ των Πελαργών αποφάσισε ομόφωνα τη διοργάνωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης για το 2013 στην Πιερία, επικυρώνοντας ουσιαστικά την επιθυμία των μελών μας, όπως αυτή εκφράστηκε  στην τελευταία εκδρομή του Συλλόγου στους Δελφούς.  

Η συνάντηση των μελών και φίλων του Συνδέσμου θα λάβει χώρα το τριήμερο από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 σε ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. Η τιμή που έχει ήδη εξασφαλιστεί, δεν ξεπερνά τα 25 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση με πρωινό. Στο σχεδιασμό της συνάντησης, εκτός από τη Γ.Σ. και την κοπή της πίτας, περιλαμβάνονται ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ με τοπική ομάδα,     «πελαργίσιο» γλέντι και, φυσικά, ενημέρωση για την εκδρομή των Πελαργών στην Σλοβενία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , καθώς και στους Φώτη Σαχαρίδη (6945303077) και Μηλούση Θάνο (6977788121).


 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φ. ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ                                      Μ. ΡΑΣΚΟΥ

 

 

 

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΣ - Συνεδρίαση 5η


27.9.2012

Με βάση το Αρθ.13 (παρ.1α,ε και 3α) του Καταστατικού των Πελαργών, συγκαλείται τακτική συνεδρίαση των Μελών του Δ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

1. Προ-ολυμπιακό Τουρνουά 2012: τελευταία νέα από την οργάνωση της εκδρομής των Πελαργών στο Καράκας της Βενεζουέλα.

2. Προ-ολυμπιακό Τουρνουά 2012: τελευταία νέα από την οργάνωση της συνάντησης των Πελαργών στη Χαλκιδική.

3 . Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: προοπτικές εκδρομής στο Λονδίνο.

4. Ενημέρωση Ταμείου – εκκρεμότητες.

5. Συμμετοχή του Συνδέσμου σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

6. Πρόσκληση συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ του Συνδέσμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων.

7. Αιτήσεις – Προτάσεις

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, αυτήν την Παρασκευή 29/6/2012 στις 17:00.

Όσα Μέλη επιθυμούν να θέσουν προς συζήτηση τα θέματα και τις σχετικές προτάσεις που επιθυμούν, πρέπει να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τη Γραμματέα του ΔΣ ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Με φιλικούς και μπασκετικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος, Φώτης Σαχαρίδης

Η Γραμματέας, Μαριέττα Ράσκου

 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Ένας αγώνας μπάσκετ, πνοή για μια πόλη και τους συνανθρώπους μας»

Η ομάδα των Serrealistas [(http://www.serrealistas.gr) (http://www.facebook.com/serrealistas)] είναι μια εθελοντική κίνηση Σερραίων πολιτών με σκοπό την έμπρακτη συνεισφορά στην αισθητική, πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης, καθώς και την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι Serrealistas την Κυριακή 24.6.2012 προχώρησαν σε εξωραϊσμό (διαγραμμίσεις, βάψιμο μπασκέτων, ξεχορτάριασμα) του μεγάλου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο (πρώην) στρατόπεδο «Παπαλουκά», με σκοπό να «ζωντανέψουν» ένα κομμάτι του και το προσφέρουν προς χρήση στους Σερραίους πολίτες. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 27.6.2012 και ώρα 20:00 «επαναλειτουργούν» το παραπάνω γήπεδο με ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ εθελοντών. Η ομάδα των Πελαργών, φετινή πρωταθλήτρια του Τουρνουά Εργαζομένων και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Στον αγώνα συμμετέχει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Σερρών. Η εκδήλωση θα «ντυθεί» με μουσική, θα διατίθενται αναψυκτικά στους παραβρισκόμενους και στο τέλος της θα επισκεφθεί το χώρο η καθιερωμένη «Ποδηλατάδα της Τετάρτης» με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Ένας ακόμη σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η έμπρακτη υποστήριξη ορισμένων τροφίμων των φυλακών Νιγρίτας, οι οποίοι, είτε λόγω απορίας, είτε λόγω ανυπαρξίας οικογενειακής υποστήριξης, στερούνται βασικά είδη πρώτης ανάγκης στην καθημερινή τους διαβίωση. Όσοι πολίτες λοιπόν προσέλθουν στο γήπεδο «Παπαλουκά» για να παρακολουθήσουν τον παραπάνω αγώνα μπάσκετ, και μπορούν, καλούνται να προσφέρουν είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αφρούς ξυρίσματος, ξυραφάκια), καθαριότητας (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, καθαριστικά χώρου) και αθλητισμού (μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, φόρμες, σορτσάκια, κάλτσες) για τους ανθρώπους αυτούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 20:00

(ΠΡΩΗΝ) ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ» - ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΕΛΑΡΓΟΙ vs ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 

Οι Serrealistas ενώνουν μια πόλη και δίνουν πνοή σε ένα νέο κομμάτι της.

Οι Πελαργοί, οι Αστυνομικοί και οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης γίνονται μαζί τους πολίτες σε δράση.

Οι Σερραίοι συμβάλουν στην αξιοπρεπή διαβίωση συνανθρώπων μας στις φυλακές Νιγρίτας.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

 
<< Start < Prev 11 12 Next > End >>

Page 11 of 12