Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΣ - Συνεδρίαση 5η


27.9.2012

Με βάση το Αρθ.13 (παρ.1α,ε και 3α) του Καταστατικού των Πελαργών, συγκαλείται τακτική συνεδρίαση των Μελών του Δ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

1. Προ-ολυμπιακό Τουρνουά 2012: τελευταία νέα από την οργάνωση της εκδρομής των Πελαργών στο Καράκας της Βενεζουέλα.

2. Προ-ολυμπιακό Τουρνουά 2012: τελευταία νέα από την οργάνωση της συνάντησης των Πελαργών στη Χαλκιδική.

3 . Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: προοπτικές εκδρομής στο Λονδίνο.

4. Ενημέρωση Ταμείου – εκκρεμότητες.

5. Συμμετοχή του Συνδέσμου σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

6. Πρόσκληση συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ του Συνδέσμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων.

7. Αιτήσεις – Προτάσεις

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, αυτήν την Παρασκευή 29/6/2012 στις 17:00.

Όσα Μέλη επιθυμούν να θέσουν προς συζήτηση τα θέματα και τις σχετικές προτάσεις που επιθυμούν, πρέπει να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τη Γραμματέα του ΔΣ ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Με φιλικούς και μπασκετικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος, Φώτης Σαχαρίδης

Η Γραμματέας, Μαριέττα Ράσκου

 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Ένας αγώνας μπάσκετ, πνοή για μια πόλη και τους συνανθρώπους μας»

Η ομάδα των Serrealistas [(http://www.serrealistas.gr) (http://www.facebook.com/serrealistas)] είναι μια εθελοντική κίνηση Σερραίων πολιτών με σκοπό την έμπρακτη συνεισφορά στην αισθητική, πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης, καθώς και την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι Serrealistas την Κυριακή 24.6.2012 προχώρησαν σε εξωραϊσμό (διαγραμμίσεις, βάψιμο μπασκέτων, ξεχορτάριασμα) του μεγάλου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο (πρώην) στρατόπεδο «Παπαλουκά», με σκοπό να «ζωντανέψουν» ένα κομμάτι του και το προσφέρουν προς χρήση στους Σερραίους πολίτες. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 27.6.2012 και ώρα 20:00 «επαναλειτουργούν» το παραπάνω γήπεδο με ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ εθελοντών. Η ομάδα των Πελαργών, φετινή πρωταθλήτρια του Τουρνουά Εργαζομένων και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Στον αγώνα συμμετέχει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Σερρών. Η εκδήλωση θα «ντυθεί» με μουσική, θα διατίθενται αναψυκτικά στους παραβρισκόμενους και στο τέλος της θα επισκεφθεί το χώρο η καθιερωμένη «Ποδηλατάδα της Τετάρτης» με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Ένας ακόμη σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η έμπρακτη υποστήριξη ορισμένων τροφίμων των φυλακών Νιγρίτας, οι οποίοι, είτε λόγω απορίας, είτε λόγω ανυπαρξίας οικογενειακής υποστήριξης, στερούνται βασικά είδη πρώτης ανάγκης στην καθημερινή τους διαβίωση. Όσοι πολίτες λοιπόν προσέλθουν στο γήπεδο «Παπαλουκά» για να παρακολουθήσουν τον παραπάνω αγώνα μπάσκετ, και μπορούν, καλούνται να προσφέρουν είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αφρούς ξυρίσματος, ξυραφάκια), καθαριότητας (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, καθαριστικά χώρου) και αθλητισμού (μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, φόρμες, σορτσάκια, κάλτσες) για τους ανθρώπους αυτούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 20:00

(ΠΡΩΗΝ) ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ» - ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΕΛΑΡΓΟΙ vs ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 

Οι Serrealistas ενώνουν μια πόλη και δίνουν πνοή σε ένα νέο κομμάτι της.

Οι Πελαργοί, οι Αστυνομικοί και οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης γίνονται μαζί τους πολίτες σε δράση.

Οι Σερραίοι συμβάλουν στην αξιοπρεπή διαβίωση συνανθρώπων μας στις φυλακές Νιγρίτας.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

 
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Οργανώνουμε ένα νέο πελαργοαντάμωμα για όσους δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στηΒενεζουέλα. Το τριήμερο 6-7-8 Ιουλίου οι Πελαργοί μαζεύονται στη ΜεταμόρφωσηΧαλκιδικής, στο ξενοδοχείο Maria’s house.

Το μέρος είναι πανέμορφο και η διάθεση όπως πάντα στα ύψη. Θα δούμε παρέα τουςτελευταίους και κρίσιμους αγώνες της Εθνικής μας και θα είμαστε σε ανοικτή γραμμή μετους τυχερούς που θα βρίσκονται στο Καράκας.

Το κόστος συμμετοχής σε δίκλινο είναι 20€ ανα άτομο, με πρωινό, σε τρίκλινο 15€ ανά άτομοκαι σε μονόκλινο 35€.

Δηλώσεις συμμετοχής : Σαχαρίδης Φώτης τηλ. 6945303077-6980129499

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Η προκαταβολή είναι 20€ ανα άτομο (επώνυμη κατάθεση στο λογαριασμό των Πελαργών |Τράπεζα EUROBANK 0026.0131.75.0200204735) και πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 25Ιουνίου.

 

Σας περιμένουμε!

 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΕΛΑΡΓΩΝ


“Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη”

Φίλες και φίλοι,

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που θεσμοθετήθηκε την 14η Ιουνίου, σας ενημερώνουμε ότι κάθε χώρα για να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες της σε αίμα χρειάζεται 60.000 φιάλες ανά 1.000.000 κατοίκους. Στην Ελλάδα απαιτούνται τουλάχιστον 600.000 μονάδες αίματος το χρόνο, ωστόσο μόνο το 40% καλύπτεται από εθελοντές αιμοδότες. Το 50% των αναγκών της χώρας μας προέρχεται από το συγγενικό περιβάλλον των ασθενών και μόλις ένα 5% από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Κι εφόσον το αίμα δεν μπορεί να παραχθεί σε εργαστήριο, η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση και παρότρυνση του κοινού για εθελοντική προσφορά ασφαλούς αίματος και αυτάρκειας στη χώρα μας, αποτελεί μια ουσιαστική επιδίωξη.

Η Τράπεζα Αίματος των Πελαργών λειτουργεί από το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους και έχει από την ίδρυσή της σταθερό κοινωνικό προσανατολισμό, στηριζόμενη στα Μέλη-Αιμοδότες του Συνδέσμου.  Οι Πελαργοί, σε πείσμα των καιρών, αντιπαραθέτουν τις αξίες του αλτρουισμού και προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, το αίμα τους, στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Καλούμε λοιπόν τα Μέλη και τους Φίλους του Συνδέσμου που επιθυμούν και μπορούν, να καταθέσουν αίμα σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Ελλάδας, αναγράφοντας στην Κάρτα Αιμοδότη «Για την Τράπεζα Αίματος Πελαργών, Νοσοκομείο: Γεώργιος Γεννηματάς Αθηνών» και ζητώντας, μετά το τέλος της διαδικασίας, βεβαίωση, την οποία θα φροντίσουν να μας αποστείλουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Μέλος του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Αιμοδοσίας των Πελαργών Αλεξάνδρα Τζαφέστα ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , 6974-848282).

Το αίμα δεν πωλείται και δεν αγοράζεται!

Γίνε και συ εθελοντής αιμοδότης.


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 10