Στιγμές

ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΣ 

Συνεδρίαση 4η

 

 15 Απριλίου 2013 

 

Με βάση το Αρθ.13 (παρ.1α, ε και 3α) του Καταστατικού των Πελαργών, συγκαλείται τακτική συνεδρίαση των Μελών του Δ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

 

  1. Διοργάνωση εκδρομών στη Σλοβενία για το Eurobasket 2013.
  2. Παρουσία των Πελαργών στην τιμητική εκδήλωση για τον Ν. Γκάλη.
  3. Λειτουργία επιτροπών.
  4. Εγγραφές νέων μελών.
  5. Εκκαθάριση μητρώου μελών.
  6. Αιτήσεις – Προτάσεις. 

 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21.4.2013 στις 11:30 στο ξενοδοχείο «ATHINA AIRPORT» στη Θεσσαλονίκη και θα είναι ανοιχτή για τα όλα τα μέλη των Πελαργών. Όσοι από αυτούς επιθυμούν να θέσουν προς συζήτηση θέματα ή/και να καταθέσουν σχετικές προτάσεις, οφείλουν να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τον Πρόεδρο του ΔΣ ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )  μέχρι την Πέμπτη 18.4.2013, ώστε να συμπεριληφθούν στη θεματολογία της συνεδρίασης.

 Με φιλικούς και μπασκετικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα

 

 
Ένας αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

 

Ανακοίνωση 2η 

Ένας αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

 

 12 Απριλίου 2013 

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια για την οργανωμένη παρουσία των Πελαργών στο διεθνή αγώνα καλαθοσφαίρισης προς τιμή του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Νίκου Γκάλη έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ σταμάτησε από μέρες και η διάθεσή τους από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ λόγω πληρότητας του γηπέδου.

Με βάση την αρχική ανακοίνωση του Συνδέσμου, δεκάδες μέλη και φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία (6.4.2013) για εξασφαλίσουν μια θέση στην κερκίδα των Πελαργών. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το ΔΣ αποφάσισε ότι ο μονοψήφιος αριθμός των εναπομεινάντων εισιτηρίων θα διατεθεί ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που θα δηλώσουν κατά σειρά την επιθυμία τους μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Απριλίου 2013 στους Χάψα Νίκο (αντιπρόεδρο του ΔΣ, 6979331189) και Θάνο Μηλούση (μέλος, 6977788121), και φυσικά καταθέσουν το ποσό των 20 ευρώ για το εισιτήριο στον λογαριασμό του Συνδέσμου (Eurobank 0026.0131.75.0200204735).

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα λάβει χώρα το βράδυ της 7ης Μαΐου 2013 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, το κάθε εισιτήριο κοστίζει 20€ στη θύρα 4 του γηπέδου και όσοι Πελαργοί παραβρεθούν προτείνεται να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα με το λευκό μπλουζάκι του Συνδέσμου.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα

 

 
ΕUROBASKET 2013

 

ΕUROBASKET 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ανακοίνωση 1η 

 08 Απριλίου 2013 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπήκαμε στο τελικό στάδιο προγραμματισμού των εκδρομών για το Eurobasket της Σλοβενίας. Στόχος μας είναι η οργάνωση 3 εκδρομών, όσες είναι και οι φάσεις των αγώνων του Τουρνουά.

Από την αρχή του τρέχοντος έτους, και κυρίως μετά την ΓΣ του Συνδέσμου όπου φάνηκε η διάθεση της συμμετοχής των μελών μας, αναζητούμε την καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση για τη μεταφορά και τη διαμονή των εκδρομέων, καθώς και την αγορά εισιτηρίων των αγώνων. Τα εμπόδια που συναντάμε ακόμη στην προσπάθεια αυτή είναι αρχικά οι αδικαιολόγητα αυξημένες τιμές των ξενοδοχείων, λόγω του περιορισμένου αριθμού τους και της κεντρικής διαχείρισης από τους διοργανωτές του Eurobasket. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον τρόπο μετακίνησης προς και από τη Σλοβενία. Τέλος, σε ότι αφορά στα εισιτήρια των αγώνων, οι διοργανωτές πρωτοτύπησαν όχι μόνο αυξάνοντας τις τιμές τους, αλλά και πουλώντας τα μεμονωμένα για κάθε αγώνα, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα δαπανηρή την προ-κράτησή τους.

Ωστόσο, το ΔΣ του Συνδέσμου διοργανώνει 3 εκδρομές υποστήριξης της Εθνικής μας Ομάδας:

1η εκδρομή: 3-10 Σεπτεμβρίου 2013 (1η φάση, Koper, 5 αγώνες της Εθνικής).   
2η εκδρομή: 13-23 Σεπτεμβρίου 2013 (2η και τελική φάση, Ljubljana, 2 αγώνες της Εθνικής και προημιτελικοί έως τον τελικό).
3η εκδρομή: 18-23 Σεπτεμβρίου 2013 (τελική φάση, Ljubljana).

 

Όσοι επιθυμούν, μπορούν φυσικά να δηλώσουν συμμετοχή για όλη τη διάρκεια του Τουρνουά.

Σχετικά με τα εισιτήρια των αγώνων, έχουμε τη διαβεβαίωση της ΕΟΚ ότι θα τα προμηθευτούμε έγκαιρα μέσω αυτής στις αναγραφόμενες τιμές τους. Σε ότι αφορά όμως στη μεταφορά και διαμονή των Πελαργών στη Σλοβενία, ζητούμε από ταξιδιωτικά γραφεία την κατάθεση οικονομικών προσφορών μέχρι και την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013. Το ενδεικτικό μέτρο για την υποβολή των προσφορών περιλαμβάνει μεταφορά των φιλάθλων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς και από Σλοβενία, διαμονή σε ξενοδοχεία 3* έως 5* εντός των πόλεων (10 δωμάτια στην 1η εκδρομή, 20 στη 2η και 30 στην 3η εκδρομή, όλα με πρωινό), καθώς και τουριστικές ημερήσιες εκδρομές. Με βάση την καλύτερη προσφορά, θα ακολουθήσει άμεσα ανακοίνωση για το τελικό κόστος των παραπάνω εκδρομών.

 Οι καταθέσεις των προσφορών υποβάλλονται στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη του ΔΣ Φώτη Σαχαρίδη (6945 303077) και Χάψα Νίκο (6979 331189). 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα

 

 
Αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ένας αγώνας μπάσκετ για τον Νίκο Γκάλη

  

 Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΔΣ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στην πρόσφατη ΓΣ του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η οργανωμένη παρουσία των Πελαργών στο διεθνή αγώνα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Νίκου Γκάλη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το βράδυ της 7ης Μαΐου, Τρίτης ημέρας του Πάσχα, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης και οι Πελαργοί θα παραβρεθούν σε αυτήν όπως και πριν από 6 χρόνια στη Μαδρίτη κατά την είσοδο του μεγάλου καλαθοσφαιριστή στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame.

Η κερκίδα των Πελαργών θα οργανωθεί στη θύρα 4 του γηπέδου, όπου το εισιτήριο κοστίζει 20€. Όσοι παραβρεθούν προτείνεται να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα με το λευκό μπλουζάκι του Συνδέσμου.

Οι κρατήσεις γίνονται με την αποστολή μηνύματος στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Χάψα Νίκο (αντιπρόεδρο του ΔΣ, 6979331189) και Θάνο Μηλούση (μέλος, 6977788121), το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου 2013. Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική σειρά των κρατήσεων, με προτεραιότητα για τα μέλη του Συνδέσμου και έπειτα για τους φίλους αυτών.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Η Γραμματέας του ΔΣ

Σαχαρίδης Φώτης

Ράσκου Μαριέττα

 

 
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

 

 «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ»

04.3.2013 

 Ο Σύνδεσμος Φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ «ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ», εκφράζει τη βαθιά του λύπη, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γεωργίου Κολοκυθά για την αναπάντεχη απώλειά του. Σεμνός, αγέρωχος και χαμογελαστός, πρόσφερε με αγάπη τις υπηρεσίες του στην Εθνική μας Ομάδα, τόσο ως αθλητής, όσο και ως γενικός αρχηγός μέχρι πρόσφατα

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Πελαργών που έλαβε χώρα την επομένη ημέρα του θανάτου του, αφιερώνεται στη μνήμη του. Επίσης, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί συμβολικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του. 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Φ. ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ            Μ. ΡΑΣΚΟΥ 

 

 
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2013

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2013

 

Το ΔΣ των Πελαργών, με βάση το Καταστατικό του Συνδέσμου (αρθ.14/παρ.2α, 3 και 5) προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Poseidon Palace στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο στις 11:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθορίστηκαν ως εξής:

1.   Οικονομικός ισολογισμός και απολογισμός έτους 2012.

2.   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3.   Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων έτους 2012.

4.   Απαλλαγή Δ.Σ.

5.   Προϋπολογισμός έτους 2013.

6.   Ετήσιος σχεδιασμός δράσης του Συνδέσμου έτους 2013.

7. Διοργάνωση εκδηλώσεων για παρουσίαση και βράβευση παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος.

8. Προγραμματισμός εκδρομών στο Eurobasket της Σλοβενίας

 

 

Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ. των Πελαργών

 

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Φώτης Σαχαρίδης

Μαριέττα Ράσκου

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 11